Exuviancelogga_webb.jpg

Exuviance on edistyksellinen ihonhoitosarja. Sen perustajat ovat patentoineet AHA-teknologian, joka on yksi viime vuosikymmenien suurimmista ihonhoidon innovaatioista.

Ihonhoitojärjestelmä on tarkoitettu ihmisille, joiden iho ei vaadi ihotautilääkärin hoitoa, mutta jotka haluavat hyödyntää lääketieteellisesti kehitetyn ihonhoitojärjestelmän edistysaskeleita. Exuviance Skin Care System -tuotteet on kehitetty edistämään ihon luonnollista kuoriutumisprosessia. Kuorinta ja ihosolujen uudistumisen stimulointi poistavat kuolleet ihosolut, jotka tukkivat huokoset ja tekevät ihosta elottoman ja harmaan näköisen. Tilalle tulee uusia soluja, jotka saavat ihon hehkumaan. Tuloksena on kauniimpi, nuorekkaampi ja terveempi iho.

Exuviancen edistykselliset ihonhoitotuotteet perustuvat yli 40 vuoden tutkimustyöhön. Tutkimus on edelleen Exuviancen menestyksen salaisuus. Exuviance on ylpeä kliinisestä historiastaan ja johtavasta asemastaan ammattimaisen ihonhoidon kentällä. Perustajien intohimo ja näkemyksellisyys ovat voimavara, joka vie Exuviancea eteenpäin.

Tohtori Van Scott ja tohtori Yu (Exuviancen perustajat ja AHA-teknologian kehittäjät) saivat vuonna 2010 Discovery Award -palkinnon. Se on Dermatology Foundationin jakama arvostettu palkinto, joka myönnettiin heille saavutuksista dermatologian alalla.

Kaikki Exuviance-tuotteet ovat dermatologisesti kehitettyjä ja testattuja. Tuotteita ei ole myöskään testattu eläimillä.

Lue lisää www.exuviance.fi

Voit ostaa Exuviance tuotteita myös netistä suoraan maahantuojalta ja tukea samalla pienyrittäjää painamalla tätä tekstiä

janeiredale-bwb-lockup-coolgrey11-2405-HR.jpg
Jane Iredale on Iredale Mineral Cosmetics -yrityksen perustaja ja hallituksen puheenjohtaja. Yritys, jonka hän perusti 1994, toi markkinoille jane iredale mineraalimeikkisarjan. Hän oli ensimmäinen, joka toi kosmetiikkateollisuuteen pelkästään ihoystävällisiä ainesosia sisältävän meikkisarjan.

Jane on aina ajatellut, että meikki on olennainen osa naisen hyvinvointia, ja hän halusi tehdä tästä mahdollisimman helppoa. Tästä syystä mineraalimeikki toimii sekä meikkivoiteena, puuterina, peitevoiteena että aurinkosuojana - nämä kaikki yhdessä tuotteessa, ja lisäksi jokainen yksittäinen tuote on monikäyttöinen. Hänen perustavoitteensa on koko ajan ollut se, että tuote näyttää kauniilta, tuntuu hyvältä, se on helppo levittää ja samalla se tukee ihon hyvinvointia. Ja koska Jane Iredalen mineraalimeikit ovat tehty puhtaista mineraaleista ilman täyteaineita, kuten talkkia, meikkipohjat sekä peitevoiteet saavat aikaan erittäin hyvän peiton, jota ei tarvitse juurikaan korjailla.

Tuotteissa käytetään vain laadukkaimpia raaka-aineita, jotta he voivat taata tyytyväisyyden tuotteen toimintaan, peittävyyteen, levittyvyyteen ja rakenteeseen.

Mineraalit ovat uusinta teknologiaa, joka varmistaa hyvän suojakertoimen. Ja siksi kuusi jane iredale tuotetta on saanut USA:n Syöpäyhdistykseltä luvan käyttää heidän tarraansa näissä tuotteissa (Skin Cancer Foundation Seal of Recommendation)Jane iredalen meikkejä ei ole testattu eläinkokeilla.
RevitaLash®:in on kehittänyt silmälääkäri Tri Michael Brinkenhoff, lahjaksi rintasyövästä toipuvalle Gayle-vaimolleen.

Gaylenripset olivat rankkojen sädehoitojaksojen seurauksena hauraat, harvat
ja katkeilleet. Kuten kuka tahansa nainen, Gayle kärsi kauniiden
ripsiensä menettämisestä.

Toimittuaan yli 25 vuotta silmälääkärinä, tohtori Brinkenhoff uskoi vankan kokemuksensa turvin
voivansa kehittää tuotteen, jolla hänen vaimonsa ripset saataisiin taas
näyttämään uudistuneen terveiltä, vahvoilta ja kauniilta.

Yhdessä kosmetiikka-alan kemistien kanssa Tri Brinkenhoff kehitti RevitaLash®:in, ripsien hoitoaineen, joka vain muutamien viikkojen käytön jälkeen sai Gaylen ripset näyttämään entistä kauniimmilta ja elinvoimaisemmilta. Uusi ja ainutlaatuinen kosmeettinen hoitotuote oli syntynyt ja RevitaLash® oli täydellinen nimi tälle ihmeelliselle tuotteelle!

RevitaLash® Advanced on maailman ensimmäinen -ja edelleen myydyin- silmäripsien hoitotuote. RevitaLash on hoitava väritön liner, joka tekee omat luonnolliset ripsesi näyttäviksi ja kauniiksi, ilman liimaa ja irto-osia.


Kauneushuone Liljassa nyt Dermapen 4 -uusinta tekniikkaa mikroneulauksessa!


Mitä Dermapen 4 mikroneulaushoito on ja mihin sitä käytetään?


Dermapen 4-hoidossa käytetään steriiliä, 16-neulaista mikroneulauspäätä, joka lävistää ihon kohtisuoraan värähdellen 1920 kertaa sekunnissa. Ihon mikroneulauksella ihoon syntyvät pienet kanavat käynnistävät ihossa biologisen korjausprosessin, jonka seurauksena kollageenin tuotanto aktivoituu.

Kanavat voivat kuljettaa jopa 80 % enemmän tärkeitä ravintoaineita, mahdollistaen niiden kulkeutumisen syvälle ihon fibroblasteihin sekä ravitsemaan dermistä ja kantasolukerroksen soluja. Kun aktiiviaineet imeytyvät ihoon, iho elpyy ja sen uudistuminen nopeutuu.


Dermapen aiheuttaa vähemmän traumaa ja vaurioita ihoon, kuin perinteiset
mikroneulausrullat. Siksi Dermapen aiheuttaa myös vähemmän kipua,
turvotusta ja verenvuotoa, joten se on turvallisempi ja siitä huolimatta
tehokkaampi vaihtoehto.
Kertakäyttöiset neulat vähentävät tulehduksen
riskiä, ja säädettävä neulan pituus takaa yksilöllisen hoidon.
Dermapenillä voidaan hoitaa samalla hoitokerralla, sekä vahvoja, että herkkiä ihoalueita, kuten silmänympärystä, huulia ja nenää.


MIKRONEULAUKSELLA HOIDETAAN:

· Ikääntynyttä ja veltostunutta ihoa,

· Ryppyjä ja juonteita,

· Pystyryppyjä huulenympärysiholla,

· Elvytetään ja kiinteytetään ihoa,

· Supistetaan laajentuneita ihohuokosia ja tasoitetaan arpia.


Hoito ei vaadi varsinaista palautumisaikaa, mutta iholla esiintyy yleensä punoitusta ja jopa kevyttä hilseilyä 1-2 vuorokautta hoidosta. (Oikein herkkä ihoisella palautumisaika voi olla 3-4 vuorokautta, josta punoitusta 1-2 vuorokautta)

Suurin osa asiakkaista voi palata normaaleihin rutiineihin välittömästi
hoidon jälkeen.


Ihosi kunto tulee parantumaan jopa 6-12 kuukautta hoitojen jälkeen, kun
kotihoitoa jatketaan optimaalisilla hoitotuotteilla. Saadaksesi parhaan
mahdollisen hoitotuloksen on tärkeää kosteuttaa ja suojata ihoa, jotta
ihosi olisi vahva ja terve. Hyvät kotihoitotuotteet vahvistavat ihoa ja
maksimoivat sen kyvyn tuottaa tervettä uutta kollageenia Dermapenin

aiheuttaman hallitun trauman jälkeen.

  • Hoito ikääntymisen merkkejä vastaan noin 3-6 kertaa 6-8 viikon välein
  • Hoito arpiin noin 3-6 kertaa 2-4 viikon välein.


SHELLAC™ on ammattilaisen tekemä kestolakkaus, joka kestää kauniin kiiltävänä 14+ päivää. Shellac on ohut ja joustava kuin kynsilakka, mutta suojaa kynsiä kuin geeli.

SHELLAC™-lakkauksen yhteydessä kynnen pintaa ei viilata lainkaan. Lakkaus levitetään suoraan puhdistetulle kynnelle ja poistetaan hellävaraisesti liuottamalla 5-15 minuutissa, riippuen päällyslakan vahvuudesta. Shellac -lakkauksen yhteydessä kynnet eivät ohene eivätkä vaurioidu vaan säilyttävät koko luonnollisen kauneutensa.

SHELLAC™-sävyjä on saatavilla kymmeniä – klassisista punaisista syviin syysväreihin ja täydelliseen nudeen.
Koska kuluttajien terveys on CND:lle tärkeää, edellytämme kaikilta UV-kovetusta vaativien tuotteiden käyttäjiltä ammattimaista koulutusta ja hoitolaa. Tämä varmistaa paitsi tuotteen turvallisen käytön, myös ehkäisee mahdollisia yli- tai alikovettumisen aiheuttamia ongelmia.


Kuvahaun tulos haulle yumi lashes logo

Yumi™Lashes -ripsien kestotaivutus- on todellinen vallankumous kauneuden maailmassa. Se on täysin uudenlainen ripsien kestotaivutus joka saa omat luonnolliset ripsesi näyttämään pitkiltä, kauniilta ja näyttäviltä, ilman liimaa ja
irto-osia.

Yumi™Lashes syntyi vuonna 2008 ja se on siitä lähtien saanut paljon
tunnustusta kauneustoimittajilta ympäri maailman. Yumi™Lashes on
todellinen vaihtoehto ripsipidennyksille ja irtoripsille.

Yumi™Lashes korostaa silmiesi luonnollista kauneutta, ainutlaatuisella ripsiesi kestotaivutuksella sekä kestoväreillä.

Tavallisen ripsipermanentin sijaan Yumi™Lashes taivuttaa ripsesi
ylöspäin, antaen ripsillesi pituutta, korkeutta ja volyymiä, saaden näin
ripsesi näyttämään pidemmiltä ja tuuheammilta.

Yumi™Lashes on hoito, joka parantaa omien luonnollisten ripsiesi
ulkonäköä. Et tarvitse ripsipidennyksiä. Yumi™Lashes – käsittely
uusitaan 8-12 viikon välein. Yumi™Lashes hoidon tulos kestää 8-10
viikkoa, joka on silmäripsien normaali elinkaaren pituus.Yumi™Lashes hoito kestää noin 1h 15min, jonka aikana voit rentoutua täydellisesti.

Yumi™Tint -kestovärit viimeistelevät näyttävän katseesi ja saavat silmäsi säihkymään!


Yumi™Lashes – luonnollista kauneutta silmänräpäyksessä!